Κ. Βέττας 40 χρόνια Ν.Ο.Α.

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Ας μου επιτραπεί να ξεκινήσω με μια προσωπική αναφορά. Πρωτοδιόριστος καθηγητής κλήθηκα να εργαστώ ως προπονητής Κολύμβησης στον Ν.Ο.Α. απο τον άγνωστο για μένα κ. Αλέξη Σταμάτη και το Δ.Σ. του συλλόγου. Η συνεργασία αυτή δεν καρποφόρησε επειδή ήμουν ακόμη αθλητής αλλά μου έμειναν ανεξίτηλα στην μνήμη μου η ευγένεια των ανθρώπων του Ομίλου, το πάθος τους για προσφορά στα παιδιά και η μεγάλη
αναγκή για κατασκευή κολυμβητηρίου. Από τότε ταυτίστηκα με τον αγώνα τους ο οποίος διαρκεί 26 χρόνια με στόχο να γίνει το Αλιβέρι κέντρο της αθλητικής κίνησης της Ν.Α. Εύβοιας με την ανάλογη Υλικοτεχνική Υποδομή η οποία ακόμη δεν πραγματοποιήθηκε αν και υπήρξαν οι ευκαιρίες με ευθύνη κατά την προσωπική μου άποψη αναλογικά της πολιτείας αλλά και τοπικών παραγόντων ενώ τελευταία ξεκίνησε έστω στα χαρτιά, η διαδικασία.
Νομίζω ότι για την αθλούμενη νεολαία αλλά και τους γονείς του Ν.Ο.Α. η κατασκευή του κολυμβητηρίου είναι αδήριτος ανάγκη, όπως ανάγκη είναι και η συνεχής παρουσία των ανθρώπων που τον διοικούν ως ευθύνη πλέον και χρέος απέναντι στους πολίτες μέχρι την ευόδωση των προσπαθειών τους.
Όταν μιλάμε για αθλητισμό και αθλητικό πνεύμα, εννοούμε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία και πρακτική, έναν τρόπο ζωής με αρχές, αξίες, νοοτροπία και συμπεριφορά επειδή  το βιολογικό μοντέλο βελτίωσης μόνον της επίδοσης χωρίς εκπαιδευτικό και φιλοσοφικό περιεχόμενο είναι επικίνδυνο.
Για την καλλιέργεια αυτού του πνεύματος, ύφους και ήθους απαιτείται εκτός της Υλικοτεχνικής υποδομής, η στελέχωση του Ν.Ο.Α. με ανθρώπους ανάλογης παιδείας, όπως αυτή των διοικούντων τώρα, οι οποίοι θα συντονίσουν τις σκέψεις και τις προσπάθειες όλων, ώστε να υπάρξει συστηματική δράση για να μετατραπεί η παθητική στάση σε ενεργητική συμμετοχή.
Κάνω έκκληση λοιπόν στους Διοικούντες τον Ν.Ο.Α. να παραμείνουν στις θέσεις τους και να συνεχίσουν τον αγώνα αυτόν στον οποίο είμαι στρατευμένος κι εγώ και τους εύχομαι καλή δύναμη, υγεία και συνεχή αγωνιστική διάθεση χάριν των παιδιών μας.

Με φιλικούς & αθλητικούς χαιρετισμούς

Βέττας Κων/νος
Σχολικός Σύμβουλος Φ.Α.-Αθλητισμού
τ. Δ/ντης Αθλητισμού του Ν.Ευβοίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ