Ν.Παλδεμτζής για τα 40 χρόνια Ν.Ο.Α.

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Στην μνήμη μου έρχονται οι στιγμές της αναγέννησης του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου, τον οποίο παραλάβαμε μια ομάδα συμπολιτών μας σε ένα χαρτοκιβώτιο. Οι πρώτες συνεδριάσεις γινόντουσαν όπου βρίσκαμε χώρο με συνέπεια την ταλαιπωρία τόσο των συμβούλων όσο και των τότε αθλητών. Με μέσα πενιχρά αλλά με περίσσια αγάπη προσφέραμε το κατά δύναμη με συνέπεια να παραδώσουμε μέσα σε δύο χρόνια στον νυν Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου
κ. Σταμάτη Αλέξη έναν σύλλογο υπό δοκιμή που προσπάθησε να ορθοποδήσει με δικές του δυνάμεις για την επιβίωση και επικράτηση του.
Και ω του θαύματος σήμερα μόνος και απερίσπαστος από κινδύνους διάλυσης, προχωρά με σωστά βήματα στην καταξίωση και στην επιτυχία της ύπαρξής του.
Πενιχρά τα μέσα, λίγα τα έσοδα αλλά η αγάπη των τότε και των σημερινών συμβούλων υπό την αιγίδα του σημερινού Πρόεδρου του, υπερέβη κάθε προσδοκία, με συνέπεια ο Όμιλος να έχει καταξιωθεί στις καρδιές των κατοίκων του Αλιβερίου και των περιχώρων και να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε άλλο Όμιλο της Ελληνικής Επικράτειας.
Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, ως πρώτος Πρόεδρος μετά την επανασύσταση του το έτος 1977, πάντα νίκες και δάφνες στους τίμιους αγώνες του.
Τιμή και καμάρι στους αγωνιζόμενους αθλητές του οι οποίοι παρά την ανύπαρκτη υποδομή πρωταγωνιστούν στο ευ αγωνίζεστε για την καταξίωση τους.

Ο Τέως Πρόεδρος του Ν.Ο.ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Νικόλαος Παλδεμτζής

Αλιβέρι 17.11.2001

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ