Έπαιξαν πόλο τα κορίτσια του Ν.Ο.Αλιβερίου σε φιλική συνάντηση με τον Ν.Ο.Χαλκίδας

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Φιλική συνάντηση, μεταξύ των ομάδων υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Χαλκίδος και της νεοσύστατης ομάδας γυναικών του Ν.Ο.Αλιβερίου που έγινε το βράδυ της Πέμπτης 29 Ιουνίου στο κολυμβητήριο του ΔΑΚ Χαλκίδος. Δύο σωματεία της Εύβοιας με κοινή πορεία στο χρόνο, τα οποία κάνουν την προσπάθεια τους και στην
υδατοσαφαίριση των γυναικών, με το Ν.Ο.Χαλκίδας να συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής στον όμιλο του Βόλου.


Ο Ν.Ο.Αλιβερίου ήταν μία από τις 17 ομάδες που συμμετείχαν στο πρώτο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης γυναικών του 1988 και πλέον επαναδραστηριοποιείται στο χώρο.
Το 2015 μετά από πολλά χρόνια είχε κάνει την επανεμφάνισή του και στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής των Ανδρών.
Στην φετινή καλοκαιρινή σαιζόν ο Ν.Ο.Α. ξεκίνησε και την πραγματοποίηση προπονήσεων για τους μικρούς του πολίστες, με σκοπό την γνωριμία των παιδιών με το άθλημα της Υδατοσφαίρισης.

Πριν τον αγώνα οι άνθρωποι του Ν.Ο.Αλιβερίου τίμησαν με αναμνηστικές πλακέτες την ομάδα υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Χαλκίδας εις ανάμνησιν της φιλικής αυτής συνάντησης, την οποία πλακέτα παρέλαβε η διεθνή πολίστρια και προπονήτρια του Ν.Ο.Χ. Κρίστι Καλαχάνη και τον Γιάννη Αλαφάκη για την προσφορά του στην Ευβοϊκή υδατοσφαίριση.
Δύο παιδιά που μοχθούν καθημερινά για την ανάπτυξη του αθλήματος και κοσμούν με το ήθος τους και την αξιοσύνη τους την πόλη της Χαλκίδας και το άθλημα της υδατοσφαίρισης.
Αξίζει πάντως να τονιστεί η μεγάλη προσπάθεια του Ν.Ο. Αλιβερίου στα αθλήματα του υγρού στίβου που για πολλά χρόνια έχει γίνει μόνιμος κάτοικος στην κορυφή της πυραμίδας των πρωταθλητών Ελλάδος στην Κολύμβηση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα (Συλλόγων που προετοιμάζονται στη θάλασσα) που διεξάγεται κάθε χρόνο και τώρα με την σύσταση και της ομάδας υδατοσφαίρισης ανοίγει τα φτερά του για την κατάκτηση της κορυφής και στο άθλημα αυτό έτσι ώστε με την δημιουργία του Κολυμβητηρίου, που χρωστά η Δημοτική και Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση στον Σύλλογο, ο Ν.Ο.Αλιβερίου να καταλάβει την πραγματική θέση που του αξίζει για την πολύχρονη προσπάθεια και προσφορά του.
Την ομάδα συνόδευσαν η Πρόεδρος του Ν.Ο.Α. Δήμητρα Ράπτη, ο προπονητής της ομάδος Προκόπης Αλέξης, τα μέλη του Δ.Σ. Κων/νος Αγγελέτος & Ευτυχία Ρεβύθη και ο αθλητής Γιώργος Καρατζάς. Το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της περιφερειακής επιτροπής Κολύμβησης-Υδατοσφαίρισης κ. Μούτουπας Ευάγγελος.
Στην συνέχεια δόθηκε φιλικός αγώνας για την περαιτέρω βελτίωση των δύο ομάδων.
Το Δ.Σ. του ομίλου ευχαριστούν τον ιδιοκτήτη της ψαροταβέρνας "Σαλέας" κ. Βρούχα Νίκο όπως και τα άνθη φυτά "Γιάννα" για την προσφορά τους στην ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών, για αυτή την φιλική συνάντηση το βράδυ της Πέμπτης.






Για περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ